CONCURS LA EDITURA VERBANIANA: “ISTORIA LITERATURII ROMÂNE CONTEMPORANE 2019 – O VIZIUNE ÎN ACTUALITATEA LITERARĂ ROMÂNEASCĂ ” Scadența 30. 10. 2019 – NOU! – – O seamă de scriitori participanți la Enciclopedie si Istorie, în funcție de valoarea literară a operelor trimise, vor primi ca premiu un interviu care va fi tradus in italiană și va fi publicat în reviste literare și pe site-uri importante din Italia.

 

NOU! –  O seamă de scriitori participanți la Enciclopedie si Istorie, în funcție de valoarea literară a operelor trimise, vor primi ca premiu un interviu care va fi tradus in italiană și va fi publicat în reviste literare și pe site-uri importante din Italia.

Editura VERBANIANA lansează a-II-a ediție a concursului pentru participarea în ISTORIA LITERATURII ROMÂNE CONTEMPORANE – care apare anual -.

„Istoria Literaturii Române Contemporane” este o inițiativă literară și culturală care vrea să evidențieze, anual, o serie de scriitori români mai mult, sau mai puțin cunoscuți, dar ale căror opere sunt incluse în patrimoniul național cultural român – prin Depozitul Bibliotecii Naționale a României – și care merită să fie aduși în atenție.

Poate participa orice scriitor cu vârsta de peste 18 ani, care are cel puțin două cărți publicate cu ISBN și CIP în Biblioteca Națională a României, atât poezie, cât și orice  alt gen literar (proză, eseu, critică literară, aforisme, etc.).

Nu se acceptă autori cu cărți publicate doar în self-publishing. Pot participa din nou și scriitorii publicați în ISTORIA acestui an – 2018 -, fără a mai trece prin selecție: pot trimite direct materialele literare, specificând că au fost publicați în Istoria Scriitorilor Români 2018.

Scriitorii selectați vor fi incluși în ISTORIE – atât cu fragmente din operele lor, fragmente din recenzii – sunt admise și fragmente di prefața unor opere – cât și cu un profil biografic + fotografie. Fiecărui autor îi vor fi alocate 10  pagini A5, în care autorul își poate trece inclusiv detalii de publicitate literară. Prețul unui exemplar este de doar 50 Lei! Pentru autorii care comandă 3 exemplare sau mai multe, pretul sacde la 40 Lei exemplarul.

Este un concurs literar în urma căruia vor fi selectați scriitori  români (de toate genurile literare), strict pe criterii de valoare literară!

Concursul se va încheia la data de 30 octombrie 2019.

DETALII ÎNSCRIERE:

Trimiteți pe adresa adresa de email a editurii Verbaniana, următoarele materiale literare – 10 pagini A5 în total:

  1. Scurtă biografie literară;
  2. Poezii sau fragmente din operele dumneavoastră;
  3. Referințe critice: recenzii, fragmente de prefață, alte cronici sau note critice literare;
  4. Fotografii ale unor cărți publicate și, dacă doriți, fotografia dumneavoastră;
  5. Scrierile se primesc doar in format WORD!

Deci totul în limitele a 10 pagini A5.

În cazul în care se depășește numarul de pagini, vor fi oprite pentru publicare doar primele 10 pagini.

Istoria va fi publicată în format A5, interior alb/negru, copertă color laminată, totul de foarte bună calitate. Autorii selectați vor achiziționa un exemplar la costul de 50 Lei/exemplarul.

Fiecare autor a cărui operă va fi selectată va fi anunțat personal pe email și, dacă va dori mai multe exemplare, va primioferta de mai sus: de la 3 exemplare în sus / 40 Lei pe exemplar. În măsura în care va primi un răspuns afirmativ, autorul va trimite pe adresa noastră de email, adresa exactă de expediere și dovada plății.

Vor fi anunțați doar scriitorii admiși.

Materialul literar se va trimite la adresa de email

verbagabriela@gmail.com .

Informații suplimentare la adresa de email:

verbagabriela@gmail.com

sau pe site-ul editurii: edituraverbaniana.wordpress.com

NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE

Confidentialitatea este o chestiune de incredere si dorim sa va asiguram ca datele dvs. sunt în siguranță cu noi. Protectia si colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor dvs. in conformitate cu legislatia aplicabila reprezinta aspecte importante pentru noi in scopul de a asigura confidentialitatea datelor. Organizatorii concursului – Editura Verbaniana – se angajeaza sa respecte cu strictete dispozitiile Legii Regulamentului General European privind Protecția Datelor (EU GDPR) din 27 aprilie / 2016 si intrat in vigoare pe 25 mai / 2018.

Operatorul responsabil pentru Editura Verbaniana si pentru site-ul editurii Verbaniana in baza Legii privind Protectia Datelor si Legii Telemedia (articolul 4 alineatul (7) din GDPR) este: Editura Verbaniana cu sediul in str.Bld.Dacia, nr.186, Craiova, jud.Dolj, adresa de email: verbagabriela@gmail.com.

2 comentarii

  1. Interesant şi frumos! Numai că am mai trimis nişte materiale pe data de 27 oct. 2018! Ce s-a întâmplat!? Cred că era necesar un răspuns! Eu am şase volume de poezie publicate, câteva premii literare adevărate şi sunt membru al Ligii scriitorilor români. Am dorit să particip, dar până în ziua de azi nu am primit nici un răspuns! Şi atunci cum să onorez o nouă invitaţie!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.